søndag, september 24, 2017
Skjern Fotoklub

En veloverstået Inspirationsdag i Skjern Fotoklub

Lørdag d. 5. november åbnede Skjern Fotoklub dørene til en Inspirationsdag, hvortil de omkring liggende fotoklubber var inviteret.

Det var med en hvis spænding, -ville alt gå som planlagt? Ville det være interessant og hvordan ville de tilmeldte opleve dagen?

Det blev en god oplevelse for de fremmødte. Masser af udfordringer, gode aktiviteter, godt tilrettelagt, god forplejning osv.

Og ja, der var små “skønhedsfejl”. Det var første gang vi prøvede at arrangere et sådan arrangement. Men alt i alt en rigtig god dag.

Under den afsluttende kaffe (med kage) prøvede vi at evaluere dagen kort. Stor tilfredshed, værd at gentage, muligt samarbejde om større fælles arrangementer klubberne imellem osv.

Også en tak til medlemmerne der  bakkede op omkring arrangementet. Det var i øvrigt hyggeligt med snak og spisning af rester efter oprydningen.

En stor tak til:

Vikingerne, Elite Gymnasterne, Taekwondokæmperne Skjern, Ungdomsskolens  udlån af “auto værksted”,  Søren Palmelund, Dejbjerglund Efterskole, Jeppe Jessen og ikke mindst den kæmpe hjælp vi fik fra Poul Ostersen og Anker Clausen.

Sponsorer:

Ringkøbing Landbobank, Vostrup Efterskole, DJ · lyd- og lystekniker, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Jeppe Jessen DNS, Palme Photo (Søren Palmelund), J.M.Jensen, Dejbjerglund Efterskole og garanteret flere!

Billeder og tekst: Erling Nørrevang

Flyvende gymnast

Flyvende gymnast

Elite gymnast

Elitegymnast

Treenighed

“Treenighed”

Udsnit af deltagere

Nogle deltagere

Taekwondo

Taekwondo kæmpere

Er Gudrun træt?

Er Gudrun blevet træt?

Søren fortæller

Søren Palmelund lærer fra sig

Kurt: Hva' fan'!

Kurt: Hva’ fan’ sker der nu!!

Der snakkes indstillinger

Der snakkes indstillinger

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About The Author

Erling Nørrevang

Medlems nr. 107 Klubbens hjemmeside & Galleri

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.