tirsdag, oktober 24, 2017

Et godt foto råd. Oktober

Denne måneds foto tips er sendt til mig af Allan (Allan K. Andersen) fra bestyrelsen.

Allan spurgte mig, om det kunne være noget for os medlemmer. Og det kunne det absolut.

Så jeg valgte at bruge det som månedens foto tip.

Tak for det Allan.

– fotoguider til fotografer

For begyndere og øvede.

Fotoguiden er for den fotograf der gerne vil vide mere, uanset om du er til spejlrefleks eller blot bruger din mobil. Du kan følge de mange guider der ligger her og blive klogere på hvordan et billede bliver opbygget. Guiderne tager dig med rundt i det helt grundlæggende emner og viser kort hvad man skal tænke på før man tager et billede.

Det er let at tage et billede af noget smukt, men det er langt svære at tage et smukt billede af noget grimt.

Her finder du fotoguider hvor kompositionen i billedet er i fokus. Men også fotoguider med eksperimenter, der gør billedet både sjovt at lave, men også interessant at se på. Uanset om du har et spejlrefleks kamera eller om du elsker at bruge din mobil, så er et rigtig komponeret billede det smukkeste billede.

af Janni F. Frank

Mange små guider der er nemme at overskue.

Link til siden:  Fotoguider af Janni R. Frank