søndag, juli 15, 2018

Juli måned Fototips. Morten Hilmer inviterer til Nature Photo Gathering 2018.

Nature Photo Gathering 2018.

Morten Hilmer

Naturfotografering

Invitation til en weekend i naturfotografiets tegn.

Fredag den 17. august klokken 17 til søndag den 19. august klokken 15, på Naturcenter Fosdalen i Nordjylland, og du kan komme og gå, som det passer dig.

For et par år siden var jeg til Wilderness Gathering i England, hvor folk fra hele landet og endda fra andre lande samledes for at være fælles om det vi alle brænder for nemlig natur og friluftsliv. Der blev flettet pil, hugget flintredskabet, lavet knive, skåret i træ og alt det her, som hører med til det at færdes og leve i naturen, men frem for alt blev der hygget, snakket og udvekslet historier. Det var en fantastisk god oplevelse, og det inspirerede mig til at lave en mini-mini udgave herhjemme sidste år for alle os, som brænder for natur, friluftsliv og naturfotografering.

Der bliver rig mulighed for at man kan tage på fototur i de fantastiske omgivelser. Enten alene eller i mindre grupper.
Nature Photo Gathering kommer kort sagt til at handle om natur, friluftsliv, smukke omgivelser, hygge, mad over bål, røverhistorier, et par kolde øl og naturligvis naturfotografering.
Der bliver også et par foredrag, men det er helt uden program. Man skriver sig på en tavle, hvis man har noget på hjertet, og så har man maksimum 30 minutter på scenen:) Jeg aner ikke, hvor mange vi bliver, men uanset hvad bliver det hyggeligt for os, der kommer. Denne weekend er for alle – uanset niveau, så du behøver altså ikke have mange års erfaring for at dukke op. Så længe du brænder for naturen eller fotografering:)
Vi afholder Nature Photo Gathering fra fredag den 17. august klokken 17 til søndag den 19. august klokken 15 på Naturcenter Fosdalen i Nordjylland, og du kan komme og gå, som det passer dig:)
Vi overnatter i telte, og du har mulighed for at tilkøbe overnatning på naturskolen for 200 kroner for dobbeltværelse og 400 for enkeltværelse i to nætter. Inkluderet i prisen er der aftensmad med øl, vin og vand lørdag aften, og morgenmad søndag. Den øvrige forplejning står du selv for, og der er butikker ret tæt på.
Området er helt fantastisk, så der er i hvert fald grobund for nogle rigtig gode fototure, uanset om du er til makro, landskab, dyr eller fugle.

I slutningen af august summer de vidstrakte enge på den gamle havbund under lienskrænten af liv – et paradis for makro- og landskabsfotografen.

Kort sagt:
Hvor: Naturcenter Fosdalen, Fosdalvej 69 Under Lien, 9460 Brovst
Hvornår: fredag den 17. august klokken 17 til søndag den 19. august klokken 15, men du kan komme og gå, når det passer dig.
Overnatning: Vi overnatter i telt, og du får en teltplads ved ankomst. Der er også mulighed for at købe overnatning på naturskolen i enkelt- eller dobbeltværelse. Betaling for overnatning sker ved tilmelding.
Forplejning: Du får aftensmad inkl. drikkevarer lørdag aften og morgenmad søndag – resten sørger du selv for. Der er gode indkøbsmuligheder, og der er køleskab til opbevaring af mad.
Parkering: Der er gode parkeringsmuligheder på naturskolen.
Tilmelding: Her kan du tilmelde dig: Nature Photo Gathering 2018
Pris: 750 kroner for hele weekenden.
Jeg glæder mig til en rigtig hyggelig weekend i naturens, hyggens og fotografiets tegn.
Vi ses.